Referenciák

 

"Tamás nagyon elkötelezett a hozzá fordulók segítéséért. Mindent megtesz, hogy a fontos témákra koncentráljunk. A coaching struktúrája rugalmas, ezért belefér egy-két elkalandozás a céltól, ha az per pillanat fontosabb.

Aki szeretné jobban megismerni önmagát, vagy egy személyiség fejlesztési, önismereti témában szeretne segítséget, egy megbízható és segítő társra talál benne."

Szipőcs Ferenc, Senior Sales Manager, Budapest,

"Tamas Boer is like a personal flashlight, helping me see through the complexity of my life to identify the sources of darkness and to eliminate them. While the action was my responsibility, it would have been impossible to progress so far, so quickly without him. Moreover, while the exercises were targeted at my business endeavours, the benefits impacted all aspects of my life."

egy multinacionális tanácsadó cég első számú vezetője

"Tamás segített kilépni a napi rutinból és távolabbról, kritikusabban látni, hogy mit és hogyan is csinálok a főnöki szerepemben. Majd katalizátorként felgyorsította azt a folyamatot, hogy eljussak a hibák felismerésétől a helyes(ebb) módszerek és helyes hozzáállás tudatosításán át a legfontosabbhoz: ezek tényleges alkalmazásáig. Amit kaptam: optimizmus, jóval több önbizalom a vezetői szerepben és egy hatékonyabb hozzáállás."

egy professzionális szolgáltató vállalat felső vezetője

"Egy alapos, fontos tudást átadó tréning, melyet követően megtörténtek a 'nehéz' beszélgetések."

Deirdre Brown, a Brit Nagykövetség kereskedelmi és befektetési osztályvezetője