Vezetői coaching

A vezetői teljesítmény növelésének leghatékonyabb formája.

Személyre szabott.

Exkluzív.

Célirányos.

Intenzív.

Ha komolyan érdekli a lehetőség, hogy idővel Ön nélkül is egyre jobban menjenek a dolgok, vagy egyszerűen csak vezetői munkájához keres személyre szabott támogatást, akkor:

  1. Először tudnom kell, Ön mennyire elkötelezett a változás iránt. Ehhez kérem értékelje a saját elköteleződését ennek az 5 kijelentésnek a segítségével. Az értékelés alapján döntöm el, hogy érdemes-e személyesen találkoznunk. Mielőtt jelentkezne a személyes konzultációra, kérem olvassa el a Coaching megállapodást is, hogy közelebbi képet kapjon kettőnk szerepéről és az együttműködés jellegéről. Az együttműködés előfeltétele az ott leírtakkal való egyetértés. Ha kérdései vannak, kérem tegye fel őket egy nekem szóló üzenetben, itt.
  2. A jobb oldalon található űrlapon jelentkezzen előzetes, személyes konzultációra. Ennek célja, hogy kiderítsük, én vagyok-e az Ön embere és megvan-e közöttünk az az összhang, ami nélkül nem lesz sikeres az együttműködés. A konzultáció történhet személyesen vagy Skype-on (telefonon). Ha úgy ítélem meg, hogy tudom Önt érdemben segíteni, akkor adok Önnek egy személyre szabott ajánlatot. Természetesen minden kötelezettség nélkül.
  3. Fogadja el az ajánlatomat.

Amennyiben a lehetőség, hogy Ön nélkül is jól menjenek a dolgok, felkeltette érdeklődését, kérem, a fenti 3 pont teljesítése után foglaljon helyet itt velem szemben (a fenti képen)!